Викидав сміття біля траси і попався на відео: У Білій Церкві розшукали водія-порушника

Чоловік не забажав оплачувати послуги сміттєвозу, тому вирішив викинути побутові та будівельні відходи на узбіччі. Завдяки небайдужості громадян, поліцейські розшукали порушника, повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції. 

Відео, де водій автомобіля "Toyota Camry" викидає мішки зі сміттям при дорозі правоохоронці виявили  під час моніторингу мережі Internet. Згодом поліцейські з'ясували, що подія відбулась в селі Устимівка.

"Завдяки небайдужості громадян, які повідомили державний номер автомобіля, поліцейські розшукали водія. Ним виявився 23-річний житель Білої Церкви, який рухався дорогою Біла Церква-Фастів. Послуги сміттєвозу чоловік оплачувати не забажав, тому побутові та будівельні відходи вирішив викинути де-інде." - йдеться у повідомленні. 

Поліцейські склали на правопорушника адміністративний протокол за ст.152 (Порушення державних стандартів, норм в правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 
Чоловіку загрожує штраф від 340 до 1360 гривень.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе