Білоцерківські поліцейські затримали чоловіка, який у лікарні вкрав гроші у сусіда по палаті

  • який у лікарні вкрав гроші у сусіда по палаті
  • який у лікарні вкрав гроші у сусіда по палаті
  • який у лікарні вкрав гроші у сусіда по палаті
На Київщині затримали 52-річного одесита, який продумав план крадіжки у лікарні, повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції.

Перебуваючі у лікарні на лікування в палаті поруч із 32-річним мешканцем Київщини чоловік почув про заплановану операцію. Тож, коли молодик перебував в операційній, лиходій скористався відсутністю хлопця в палаті, викрав гроші з гаманцем та втік.

Вчора близько 12-ї години до відділу поліції №2 Обухівського районного управління поліції зателефонувала мати пацієнта стаціонару Миронівської опорної багатопрофільної лікарні та повідомила про те, що з палати сина викрали гаманець із грошима у сумі 24 тисяч гривень, які призначалися для оплати операції. 

Прибувши на місце події, поліцейські з'ясували, що мати принесла гроші до лікарні і в той час, коли її син перебував в операційній, невідомі викрали гаманець з грошима.

Оперативники Миронівки провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили особу крадія. Для пошуку лиходія працівники кримінальної поліції надіслали орієнтування колегам з прилеглих районів.

Згодом автомобіль, який підпадав під орієнтування, зупинили поліцейські Білоцерківщини. Крадія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські з'ясували, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень. На момент вчинення злочину зловмисник перебував на умовно-достроковому звільнені. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує арест на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Вирішується питання про повідомлення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд. 
 
Читайте також: Голова оленя і скривавлені мішки із м’ясом: під Чорнобилем затримали браконьєра з моторошною знахідкою.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе