У Білій Церкві на проспекті Князя Володимира зґвалтували та обікрали дівчину

Нападником виявився 21-річний уродженець Полтавської області. 

У Білій Церкві на проспекті Князя Володимира зґвалтували та обікрали дівчину.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви.

"Вчора, близько 23-ї години, поліцейські рухались проспектом Князя Володимира, коли помітили збоку проїзної частини припаркований автомобіль марки Volkswagen на аварійній світловій сигналізації. З транспортного засобу вибігли чоловік та жінка. Отож, охоронці порядку зупинились, аби запитати, що трапилось. Громадяни повідомили, що побачили на бордюрі жінку, яка сиділа в одній нижній білизні. Дівчина благала про допомогу та розказала, що її зґвалтували та нанесли тілесні ушкодження." - йдеться у повідомленні. 

Дівчина змогла описати нападника як чоловіка віком 20-25 років, який був одягнений у чорний одяг: кросівки, джинси та куртку з білими вставками.Пострадала запам'ятала, що він мав телефон червоного кольору. Окрім цього, він відібрав у дівчини сумку з телефоном Xiaomi всередині.

Охоронці порядку викликали медиків та передали орієнтування на злочинця усім іншим екіпажам та вирушили на обстеження прилеглої території.

Дуже швидко вони знайшли сумочку в гіллі дерев. А неподалік виявили чоловіка, який підпадав під опис постраждалої. Патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) затримали чоловіка. Ним виявився 21-річний уродженець Полтавської області. 

Потерпіла впізнала в чоловікові свого кривдника.

Раніше повідомлялося, що білоцерківські поліцейські затримали чоловіка, який у лікарні вкрав гроші у сусіда по палаті.





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе