На Білоцерківщині під колесами "Audi" загинув пішохід: йшов посерд дороги в зустрічному напрямку

На Білоцерківщині під колесами "Audi" загинув пішохід, повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора ввечері, блищько 21:00 неподалік с. Мала Вільшанка.

Як встановили поліцейські, 33-річний водій, керуючи автомобілем "Audi A6" рухався автодорогою Володарка - Біла Церква. Раптом, неподалік села Мала Вільшанка збив 42-річного пішохода, який рухався посеред дороги в зустрічному напрямку.

Водій намагався уникнути зіткнення, однак внаслідок цього автомобіль з'їхав у кювет. На щастя, водій та його 5-річна дитина, яка знаходилась в авто, не постраждали.

Внаслідок аварії пішохід отримав тілесі ушкодження. Його госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2. На жаль, потерпілий помер в приймальному відділенні не приходячи до тями.

Слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 
 
Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві горіла лікарня: 13 пацієнтів евакуйовано, одна людина постраждала.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе