Біла Церква має дати поштовх до розвитку промисловості України - Микола Бабенко

Днями, в Індустріальному парку «Біла Церква» відбувся економічний форум щодо розвитку індустріальних парків в Україні. В Білу Церкву з’їхалися представники Кабміну, народні депутати та бізнесмени.

Місце проведення форуму обране не випадково, адже за кілька років індустрілаьний парк "Біла Церква" перетворився на сучасну промислову зону, прийшовши на яку, підприємство чи інвестор зосереджуються тільки на бізнес-процесах. Енергоефективні приміщення, газ, вода, світло, земля  тощо - про це вже подбала адміністрація парку. Такий підхід стимулює і бізнес і робочі місця. 

Народний депутат Микола Бабенко вважає, що Біла Церква має дати поштовх до розвитку промисловості України. 

"Білоцерківці вже по суті знають, що Біла Церква сьогодні є єдиним містом в Україні, яке має функціональний і діючий індустріальний парк. Ви всі пам'ятаєте, що я вже багато років говорив про те, що Біла Церква має стати в цьому плані взірцем для всієї України, тому що саме Біла Церква має найвигідніше географічне розташування... сема Білій Церкві в спадок від радянського союзу дісталися величезні потужності в енергетиці, в комунікаціях, ми маємо тут аеропорт, великі вантажні станції... І тому сьогодні я дуже радий, що ми бачимо тут і урядовців, і народних депутатів... і я переконаний в тому, що вже в найближчі роки Біла Церква стане містом №1 в питаннях інвестицій" - зазначив Микола Бабенко. 

Варто зазначити, що у Верховній раді вже прийнятий вцілому закон України про підтримку та розвиток індустріальних парків. На дані цілі передбачено виділення значних коштів та запровадження певних пільг. 

Зокрема, за словами заступниці міністра України Ірини Новікової, законом передбачено декілька видів пільг індустріальним паркам: це кошти на облаштування індустріальних парків, компенсація повних або часткових відсотків за кредити, компенсація за підключення до інженерних мереж тощо. 

Позитивно оцінили індустріальний парк Біла Церква і в Кабміні. Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що даний парк один з найкращих в Україні та є прикладом для інших вітчизняних майданчиків для розвитку промисловості. 

Деталі у нашому сюжеті: 


 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе