Військові 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців взяли участь у першому Українському військовому забігу MILITARY RUN UA

На вихідних, у центрі Києва відбувся перший Український військовий забіг MILITARY RUN UA. Він приурочений до 30-річчя Збройних Сил України та покликаний об’єднати націю довкола своїх захисників. 

У першому в Європі благодійному забігу під егідою армії, яка бере участь у війні, взяли участь майже 1100 цивільних громадян, переважно - діючі військовослужбовці. Крім того, дистанції, а їх на вибір було дві - 5 та 10 км, разом із українськими учасниками сектору безпеки та оборони, долали також і військовослужбовці з Литви, Великої Британії, Канади, США та Швеції. 

«Український військовий забіг (Military Run UA) - унікальна подія не лише для України, а й для всієї Європи, адже її ініціатором є армія, яка воює», - зазначили організатори.

Війсковослужбовці 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців взяли участь у командному забігу на 10км та посіли 8 місце серед 31 команди. 

Благодійні внески учасників за участь у заході будуть спрямовані на допомогу родинам учасників бойових дій, які постраждали під час участі в АТО/ООС. 
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе