На Білоцерківщині зафіксували 115 нових випадків коронавірус

Станом на ранок 12 жовтня в Білоцерківських міських лікарнях знаходиться 119 хворих на коронавірус, 84 з них хворіють у важкій формі і перебувають на кисневій підтримці. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні перебувають 317 хворих.

За останню добу коронавірус виявили у 115-х жителів Білоцерківщини - м. Біла Церква – 50 (з них 4 дітей), с. Дрозди – 4, Узинська ОТГ – 3 (м. Узин), Фурсівська ОТГ – 2 (с. Великополовецьке – 1, с. Шаліївка – 1), Гребінківська ОТГ – 14, з них 2 дітей (смт. Гребінки – 9 (з них 2 дітей), с. Саливонки – 5), Рокитнянська ОТГ – 23, з них 4 дітей (смт. Рокитне – 19 (з них 2 дітей), с. Острів – 2 (з них 1 дитина), с. Синява – 1 (дитина), с. Насташка – 1), Сквирська ОТГ – 15, з них 1 дитина (м. Сквира – 6 (з них 1 дитина), с. Кривошиїнці – 4, с. Малі Лисівці – 3, с. Пищики – 1, с. Руда – 1), Таращанська ОТГ – 4 (м. Тараща – 3, с. Салиха – 1).

На жаль, за добу у місті померли дві людини, яка хворіли на COVID-19. 

За минулу добу у місті вакцинувалися від covid-19 557 людей. Загалом, з початку  кампанії вакцинації щеплення двома дозами отримали 38 231 людина. 

Раніше повідомлялося, що українцям без щеплення чи тесту заборонять користуватися міжрегіональним транспортом.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе