Дитина-сирота з Білої Церкви отримає гроші для купівлі квартири

Біла Церква отримала субвенцію з державного бюджету України на придбання житла особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Вчора, 12 жовтня під час чергового засідання, члени виконкому затвердили протокол комісії з визначення потреби в субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімених, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх чила від 08 жовтня 2021 р.

Згідно з документом, грошову компенсацію у розмірі 501 542,0 грн на придбання житла отримає Артем Войновський, який має статус особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На квартирному обліку перебував з 14 червня 2016 року. За надану компенсацію він придбає квартиру загальною площею 38,6 кв.м у м.Чернігів.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві 9 учасників АТО/ООС отримають гроші на житло.

Читайте також: Опалювальний сезон у Білій Церкві розпочнеться з 18 жовтня.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе