"Червона" зона: на Київщині посилюють контроль за дотриманням карантину

Із 30 жовтня Київщина ввійшла до «червоної» зони епідемічної небезпеки. 

Як повідомляє пресслужба Київської ОДА, в області почали контролювати роботу громадських закладів на дотримання обмежувальних заходів. За кілька днів провели більше 300 перевірок. Спочатку вони мали профілактичний характер, але відсьогодні контроль в регіоні будуть запроваджувати посилений. 

«Уже провів робочу нараду з керівниками профільних служб. Вирішили створити 41 мобільну групу, яка проводитиме рейди по території області. До її складу будуть входити представники територіальних органів Нацполіції, Держпродспоживслужби та місцевої влади. Вони посилено контролюватимуть, як в регіоні дотримуються обмежувальних заходів, передбачених «червоною» зоною. Безумовно, протиепідемічні норми є достатньо жорсткими, але ці вимоги є вкрай необхідними для подолання пандемії. Тож закликаю усіх бути відповідальними перед собою та оточуючими», – зазначив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Нагадаємо: в умовах «червоної» зони усі 100% відсотків працівників та відвідувачів закладів харчування, торгових центрів, кінотеатрів, непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест, проведений не пізніше 72 годин.

Читайте також: Серед українських підлітків зростає залежність від соціальних мереж та інтернету.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе