У Білій Церкві планують побудувати сучасний велотрек та зал для занять важкою атлетикою

У Білій Церкві розглядають можливість будівництва двох сучасних спортивних об’єктів, всеукраїнського масштабу. 

Так, сьогодні, 3 листопада відбулося засідання позачергової двадцятої сесії Білоцерківської міської ради, під час якої депутати підтримали рішення щодо участі Білої Церкви у державній програмі «Велике будівництво». 

Згідно з рішенням, у Білій Церкві за державні кошти планують побудувати два спортивні об’єкти. Один з них - це велосипедна школа олімпійського резерву «Промінь» де передбачається будівництво велотреку з сучасною трасою площею 40 т тис. м кв. з міні полями для тренувань та гуртожитком, щоб мали змогу приїжджати та займатися не тільки місцеві спортсмени, а й з усієї України. Також там буде споруджено окрему трасу для  BMX спорту. Передбачається, що це буде унікальний об’єкт в масштабах України. За попередніми даними, на його будівництво планують виділити із державного бюджету 240 млн грн протягом двох років. 

Другий об’єкт – це будівництво на масиві Леваневського, біля ЗОШ №20, залу для занять важкою атлетикою.

Отож, депутати ухвалили низку рішень, які дозволять урегулювати питання щодо використання земельних ділянок під проєктування та спорудження зазначених об’єктів.


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе