У Чорнобильській зоні вперше з моменту аварії можна орендувати приміщення

Фонд державного майна виставив на торги по оренді приміщення в Чорнобильській зоні. Це відбулося вперше за 35 років, тобто з моменту аварії на Чорнобильській АЕС.

У такий спосіб ФДМУ сподівається залучити сюди приватні інвестиції. Торги щодо оренди мають відбутися вже 19 листопада.

Приміщення для оренди

Першим стало нежитлове приміщення адміністративно-побутового корпусу КВ "Вектор", що розташований на центральній вулиці міста Чорнобиля.

Переможець торгів отримає в користування нерухомість площею у 82 квадратні метри. Стартова ціна оренди перед торгами – 4,2 тисячі гривень на місяць. Лот доступний за посиланням.

Новий орендар не матиме жодних обмежень щодо цільового призначення об'єкта, а також його суборенди. Ці умови разом з унікальною локацією приміщень можуть суттєво вплинути на конкуренцію під час аукціону та остаточну вартість,– наголосили у Фонді держмайна.

"Відкриваємо Чорнобильську зону відчуження для залучення приватних інвестицій — перший об'єкт оренди вже виставлено на аукціон!
Торги з оренди приміщення адміністративно-побутового корпусу КВ "Вектор" зі стартовою ціною 4,2 тисячі гривень за місяць мають відбутися 19 листопада. Переможець отримає у користування нерухомість загальною площею 82 метри квадратні на центральній вулиці Чорнобиля. Новий орендар не матиме жодних обмежень щодо цільового призначення об'єкта, а також його суборенди. Ці умови разом з унікальною локацією приміщень можуть суттєво вплинути на конкуренцію під час аукціону та остаточну вартість." - зазначили у Фонді Держмайна. 

Читайте також: Жодних черг у ЦНАП: Рада дозволила змінювати прописку онлайн.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе