У Білій Церкві завершили капітальний ремонт мосту по вул. Дружби

У Білій Церкві завершили капітальний ремонт мосту через річку Рось по вул. Дружби, повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради. 

Міст, побудовний в 1960 році минулого століття, був в аварійному стані: частково пошкоджена гідроізоляція, відбулася руйнація деформаційних швів, відсутні водовідвідні трубки, частково зруйноване перильне огородження, бар’єрне огородження пошкоджене по всій довжині моста, вилуговування бетону плит, раковини, тріщини, вивітрювання бетону, зруйновані опори та руйнування основи вимощення укосу моста.

Щодня сотні машин перетинали сполучення між Заріччям та центром через р. Рось.

Тому, міст потребував термінового капітального ремонту.

Під час капітального ремонту були відремонтовані несучі конструкції мосту (балки прогонових будов, арки, опори), нове бар’єрне та перильне огородження, улаштовані деформаційні шви, новий дорожній одяг, облаштована система водовідведення.

В подальшому будуть завершені роботи з встановлення освітлення, проте міст вже відкрито для руху у двох напрямах. 

Нагадаємо, що ремонт мосту по вул. Дружби розпочався у 2020 році. Вартість робіт складала 32 535 074, 40  грн. З міського бюджету на ремонтні роботи було виділено 31,4 млн. грн, 1,05 млн грн перенаправили на ремонт з залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій м. Біла Церква. 

Капітальний ремонт мосту виконувало ТОВ "Придніпров'я". 

Читайте також: У Білій Церкві та районі протягом тижня вимикатимуть світло: Перелік вулиць.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе