Юлія Коменотрус з Білої Церкви стала абсолютною чемпіонкою світу з художнього фітнесу

Випускниця Білоцерківської школи №1 з поглибленним вивченям слов'янських мов Юлія Коменотрус стала абсолютною чемпіонкою світу з художнього фітнесу категорії юніор.

Чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу-2021 проходить у м. Санта-Сусанна в Іспанії. 

За підсумками змагань, Юлія Коменотрус стала чемпіонкою світу у категорії художній фітнес юніор 21-23 років та жінки до 163 см та абсолютною чемпіонкою світу з художнього фітнесу категорії юніор.

Емоціями після виступу спортсменка поділилася на своїй сторінці у Facebook. 

"Чемпіонат світу IFBB 2021! Досі не можу повірити, що сталося за останні 2 дні, я стала чемпіонкою світу у категорії художній фітнес юніор 21-23 років і жінки до 163 см та абсолютною чемпіонкою світу з художнього фітнесу категорії юніор. Я дуже щаслива і хотіла би подякувати моїм батькам і тренерам! Вже в голові план дій та підготовки до наступного стартового сезону... а зараз хвилинка відпочинку та регенерації."
 
Чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок та ветеранів триватиме до 8 листопада. 

Читайте також: У Білій Церкві визначили 23 проекти-переможці Громадського бюджету: список.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе