Кількість випадків коронавірусу у Білій Церкві за вихідні трохи зменшилась: статистика на 15 листопада

Станом на ранок 15 листопада в Білоцерківських міських лікарнях знаходиться 350 хворих на коронавірус, усі з них хворіють у важкій формі і перебувають на кисневій підтримці. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні перебуває 1089 хворих.

За останню добу коронавірус виявили у 91-го жителя Білоцерківського району - Гребінківська ОТГ – 11, Володарська ОТГ – 18, з них 2 дітей, Рокитнянська ОТГ – 25, з них 3 дітей, Сквирська ОТГ – 20, з них 2 дітей, Ставищенська ОТГ – 13, Тетіївська ОТГ – 4, з них 1 дитина.  

Варто зазначити, що після вихідних спостерігається традиційне зменшення кількості нових випадків захворювання на коронавірус. Пов’язане це насамперед з тим, що на вихідних  більшість лабораторій працюють не на повну потужність чи мають вихідні, а люди менше звертаються за медичною допомогою. 

За останню добу в Білій Церкві від COVID-19 померли 8 людей. 
 
Вакцинувалися від covid-19 за добу 630 людей. Загалом, з початку  кампанії вакцинації щеплення двома дозами отримали 48 641 людина. 

Читайте також: Друкували фальшиві гривні і збували наркотики: На Київщині викрили міжнародне угрупування фальшивомонетників.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе