У Білій Церкві матір вдруге залишила дитину напризволяще: 2-річного хлопчика влаштували в реабілітаційний центр

32-річна мати вдруге залишила свого дворічного сина вдома та пішла відпочивати з товаришами та розпивати алкогольні напої. 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського відділу поліції, хлопчика в одній білизні поміти у під’їзді будинку сусіди, які і зателефонували до поліції. 

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські, а згодом і працівники ювенальної превенції. 

Правоохоронці з’ясували, що 32-річна мати вкотре залишила свого дворічного сина вдома та пішла відпочивати з товаришами та розпивати алкогольні напої. Хлопчик сам відчинив двері квартири та пішов сходами під’їзду у пошуках матері лише у нижній білизні і без взуття.

Поліцейські доставили дитину до місцевого реабілітаційного центру.

"В подальшому матір буде викликана на комісію з захисту прав дітей, де також будуть присутні представники соціальної служби міста та ювенальні поліцейські. Згодом вони приймуть рішення щодо вирішення цієї проблеми, аби попередити негативні наслідки для дитини в майбутньому. Відносно матері ювенальні поліцейські склали протокол за неналежне виконання нею батьківських обов’язків за ч.2 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення." - зазначили у поліції. 

Зазначається, що наприкінці вересня мати вже залишала сина вдома, коли вживала алкогольні напої з товаришами. Того дня хлопчик, прокинувшись, вийшов на пошуки матері у двір без одягу лише з однією пустушкою.

Читайте також: Де у Білій Церкві та районі не буде світла? Графік планових відключень на тиждень.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок одразу двох ДТП потерпілих дітей госпіталізували до лікарні
    Детальніше...
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе