На Київщині розпочалися командно-штабні навчання із захисту державного кордону

В Київській області розпочалися командно-штабні навчання із захисту державного кордону. 

Як повідомляє пресслужба патрульної поліції Київщини, у навчаннях беруть участь правоохоронці, прикордонники, нацгвардійці, працівники міграційної служби, а також рятувальники, патрульні та працівники Державного агенства України з управління зоною відчуження. Мета – злагодженність дій всіх відомств у разі ускладнення ситуації на кордоні.

«У рамках тактичних навчань «Полісся» відпрацьовуються усі елементи можливого проникнення нелегальних мігрантів на територію нашої держави. На сьогоднішній день ми продовжуємо нарощувати наші зусилля та відпрацьовуємо усі елементи захисту державного кордону і створюємо максимально оперативні механізми обміну інформацією між центральними та місцевими органами влади. На різних рівнях створені штаби управління, щоб вся інформація максимально оперативно передавалася в центр для прийняття необхідних рішень», - відзначив Перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін. 

Читайте також: Українська військова авіація взяла участь у навчаннях десантників: вражаюче відео

Участь у тактичних навчаннях також взяли і Білоцерківські патрульні зі взводу ТОР. Зокрема, вчора, 24 листопада, неподалік від міста Чорнобиль, поліцейські, нацгвардійці, рятувальники та прикордонники відпрацьовували усі сценарії можливої ескалації міграційної кризи у прикордонних містах та селах.

«Забезпечення правопорядку на прикордонній території Київщини значно ускладнюється тим, що межа знаходиться на території зони відчуження. Саме тому ми маємо відпрацювати послідовність дій усіх відомств у випадку незаконного проникнення іноземних громадян на територію України». — наголосив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов

Впродовж наступного тижня на навчаннях буде відпрацьовано послідовність дій усіх відомств у випадку незаконного проникнення іноземних громадян на територію України. 

Читайте також: Жителя Білої Церкви, який зґвалтував 8-річну дівчинку, засуджено до 15 років ув'язнення.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе