На Білоцерківщині оновили стадіон, який останній раз ремонтувався 40 років тому

На Білоцерківщині, в місті Сквира завершили будівельно-монтажні роботи на стадіоні «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л. X. Шварцбурга. Останній раз цей спортивний об'єкт ремонтувався ще 40 років тому.

Про це 26 листопада, повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Стадіон у Сквирі ввели в експлуатацію в 1953-му році. У 1980-х роках об'єкт ремонтували, але останні 40 років жодних оновлень там не проводили. Зрозуміло, що за такий тривалий час локація застаріла. Але цьогоріч ми ситуацію кардинально змінили і осучаснили стадіон в рамках президентської програми», – прокоментував Василь Володін.

Проєкт капітального ремонту передбачав проведення земляних робіт, влаштування баскетбольного майданчику, бігових доріжок і рулонного газону, встановлення трибун і монтаж мереж поливу.

Роботи проходили в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Їх вартість склала 5,1 млн грн. 

Читайте також: У Білій Церкві скоротять 40 чиновників міської ради: кого це торкнеться.
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе