У Білій Церкві відкрився перший ресторан McDonald's (ВІДЕО)

 Саме в цьому місті виготовляється молочна основа для шейків та морозива для всіх ресторанів McDonald's в Україні.  

3 грудня у Білій Церкві відкрився перший ресторан McDonald's за адресою: вул. Леваневського, 53-К. Компанія створює більше 85 робочих місць для працівників щойно відкритого закладу. Відкриття першого ресторану в місті відповідає стратегії посилення присутності компанії в регіонах, яку McDonald's оголосив на початку року.  

Новий одноповерховий заклад площею 393 м² вмістив 97 гостьових місць у залі та 146 на літній терасі, а інтер'єр оформлений у впізнаваному фірмовому дизайні. Ресторан обладнаний сервісами McDrive та McDelivery, а також тут облаштована кімната для кур'єрів.  

Зробити замовлення швидко та зручно дозволяють 10 терміналів самообслуговування – на великих екранах можна роздивитись страви та обрати ті, що до смаку, без очікування в черзі. А ще в ресторані працює 4 лінії приготування страв, тож додати або прибрати інгредієнти стало ще простіше. 

Для зручності відвідувачів касова зона розділена на дві частини — для замовлення та видачі, а працівники сервісу можуть принести замовлення за столик. Також в залі працюють експерти з гостинності, які створюють комфортну атмосферу та турбуються про потреби клієнтів.  

Цікаво, що молочну основу, з якої у ресторанах McDonald's готують морозиво та шейки, виробляють за найсучаснішими технологіями – на Білоцерківському молочному комбінаті (флагман компанії ТЕРРА ФУД).  

Саме тут застосовують найсучасніше обладнання та найкращу сировину, щоб забезпечити відповідність продукції найвищим стандартам якості та безпеки. Як і решту продуктів, які виготовляються за специфікацією McDonald's, молочну основу періодично відправляють у європейську лабораторію мережі в Мюнхені. Профільні спеціалісти перевіряють їх на відповідність стандартам за допомогою «сліпого тестування». Відтак, продукти БМК вже кілька років залишаються серед провідних виробників морозива для McDonald's. 

Разом з появою ресторанів, компанія завжди турбується про благоустрій територій, дбаючи про збереження навколишнього середовища, облаштування кожної окремої місцевості та затишок місцян. Також компанія сприяє розвитку місцевих громад, посилює налагодження співпраці з локальними постачальниками та впроваджує ініціативи з сортування та переробки в своїх ресторанах, тим самим формуючи систему кругової роботи з відходами.   

Читайте також: Білоцерківське верхнє водосховище поповнили понад 9️ тоннами риби.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе