У Білій Церкві в парку ім. Т. Г. Шевченка розпочалися роботи з реконструкції фонтану

У Білій Церкві в рамках реалізації проєктів-переможців Громадського бюдежту, в парку ім. Т. Г. Шевченка реконструюють фонтан. 

Відповідний тендер на виконання робіт в електронній системі публічних закупок ProZorro, провів департамент-житлово комунального господарства БМР 12 листопада. 

Переможець тендеру має виконати ремонт чаші фонтану, монтажні роботи, водопровідні, встановити необхідне обладнання та провести благоустрій навколо фонтану. Роботи мають бути виконані до 1 вересня 2022 року. 

Як повідомляється на сторінці парку ім. Т. Г. Шевченка у facebook, днями, на території парку розпочалися роботи з проведення водопостачання, якого понад 10 років на території не було:
 
"Ви ж хочете, щоб у нашому парку був фонтан? Звичайно хочете, оскільки проголосували за його реконструкцію у Громадський бюджет Білої Церкви. Проблема була одна, але дуже суттєва. Понад десять років у парку імені Шевченка не було водопостачання! А тепер буде!Прямо зараз ми поновлюємо водопостачання, а отже у нас будуть і рукомийники, і можливість поливу рослин і фонтан!" - йдеться у повідомленні. 

Згідно з тендером, вартість реконструкції фонтану становитиме 1 743 435,60 грн.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе