Виробник "Роллтона" планує інвестувати $100 млн у розширення заводу в Білій Церкві

ТОВ "Маревен Фуд Європа" має намір інвестувати $100 млн у розширення свого заводу продуктів швидкого харчування у Білій Церкві.

Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на повідомлення гендиректора української філії міжнародної компанії Mareven Food Holdings Ltd Май Ван Мінь.

"Проектування вже завершено, будівництво почнеться після зими і займе близько півтора року. Виробництво буде розташовано поруч із чинним заводом, для цього купили ділянку землі біля траси Київ-Одеса. Виробничі потужності підприємства зростуть утричі, зокрема розпочнеться випуск нових хай-тек продуктів", - зазначив Май Ван Мінь під час форуму UkraineInvest "MAKE in UA". 

За його даними, будівництво проходитиме у два етапи, в ході кожного компанія інвестуватиме по $50 млн. Таким чином, загальні інвестиції протягом 5 років можуть досягти понад $100 млн.

"Ми інвестували в Україну понад $60 млн. Наразі наша продукція представлена не лише на українському ринку, але більш ніж у 20 країнах світу. Перспективні для нас ринки – Польща, Німеччина та Велика Британія. Ми продовжуємо інвестувати у близькосхідний регіон та Північну Африку", - зазначив Май Ван Мінь. 

Він зазначив, що Україна є одним із місць, у яке компанія готова інвестувати. 

"Маревен Фуд Європа" виробляє під ТМ "Роллтон" на запущеному в Білій Церкві у 2011 році заводі вермішель, локшину, супи, картопляне пюре швидкого приготування, приправи універсальні, макаронні вироби, яєчну локшину та ін. 

Раніше повідомлялося, що в Фурсівській ОТГ розробили генеральний план села Трушки.

Читайте також: Тисяча гривень за вакцинацію: сьогодні в Дія стартує бета-тестування послуги — як подати заявку.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе