У Білій Церкві п'яні чоловіки продавали ялинки без дозвільних документів

У Білій Церкві в районі Вокзальна нетверезі чоловіки продавали ялинки без дозвільних документів.

Як повідомляє Муніципальна варта, до диспетчера зателефонували небайдужі перехожі, які повідомили, що невідомі чоловіки у нетверезому стані продають сосни біля маркету АТБ, в районі Вокзальна.

"Як виявилось, після прибуття наших інспекторів, продавці і дійсно розпивали спиртні напої прямо на вулиці. А іншим виявленим правопорушенням було те, що торгували вони ялинками без жодних документів. Тобто існувала ймовірність, що деревця незаконно вирубані, або вкрадені - а це вже кримінальне правопорушення. Тож відразу було викликано поліцію та слідчо оперативну групу." - зазначили в Муніципальній варті. 

З'ясувалося, що чоловіки раніше вже були засуджені за злочини.  "Бізнесмени" родом з села Ольшаниця, а ялинки були вирубані у селі Бушеве. 

Інспектори муніципальної варти склали на чоловіків два протоколи, надалі справою займатимуться слідчі Білоцерківського районного відділу поліції. 

"Для того, щоб не стати випадково співучасником злочину, купуючи крадені ялинки чи сосни обов'язково вимагайте у продавців наступні документи: накладну з лісництва, товарно-транспортну накладну, сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з мокрою печаткою, а на зрізі кожного дерева повинен бути електронний чип зі штрих-кодом лісового господарства, де його виростили." - зазкликали в Муніципальній варті. 
 
Читайте також: «Укрзалізниця» запустила у фейсбуці бота з продажу квитків.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе