У магазини «АТБ» через карантин пускатимуть обмежену кількість покупців

У супермакетах «АТБ» посилять заходи безпеки у зв'язку з карантином. З 19 березня в магазини пускатимуть обмежену кількість покупців.

Так, в супермаркеті одночасно зможуть перебувати не більше 10-20 осіб без урахуванням персоналу магазина. 

Про це редакції телеканалу Крокус повідомили в прес-службі компанії «АТБ-Маркет».

"У магазині на момент здійснення покупки має перебувати не більше 10-20 осіб без урахування співробітників магазину. Кількість покупців, що входять у магазин має дорівнювати кількості покупців, що виходять із магазину. Контроль за пропуском відвідувачів будуть здійснювати співробітники магазину, які забезпечені необхідними засобами дезінфекції і захисними масками", – йдеться в офіційному повідомленні пресслужби компанії "АТБ-Маркет".

Обмеження діє в кількох населених пунктах України, зокрема і в Білій Церкві. Також, обмеження торкнулися магазинів мережі в м. Василівка, Вугледар, Жовті води, Запоріжжя, Кропивницький, Мелітополь, Коломия, Луцьк, Любомль, Нововолинськ, Заболотів, Яремче, Татарів, Бородянка, Обухів, Рокитне, Узин, Черкаси, Балта, Кілія, Роздільна, Балаклея, Горішні Плавні, Дергачі, Зміїв, Ізюм, Конотоп, Кременчук, Первомайський, Полтава, Ромни, Тростянець, Тернопіль, Калуш, Слобожанське, Кролевець, Знам'янка, Долинська, Вінниця.

Такі обмеження введені в мережі з 19 березня в окремих містах на вимогу місцевої влади в рамках протиепідемічних заходів у зв'язку з загальнонаціональним карантином.

Крім того, як повідомляє прес-служба компанії «АТБ-Маркет», для  забезпечення можливості населення придбати усі необхідні товари з 19 березня вводиться обмеження на продаж товару: 

  •  Пиво, вода та напої в кількості до 12 шт. в одні руки.
  • Весь інший товар (за виключенням "овочів та фруктів") в кількості до 5 шт/кг в одні руки.  

Читайте також: «Трібо» і «Біофарма» виділили 5 млн грн на обладнання для Білоцерківської міської лікарні №3.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе