Група «Трібо» і компанія «Біофарма» виділили 5 млн грн на обладнання для Білоцерківської міської лікарні №3

Група «Трібо» і компанія «Біофарма» виділили 5 мільйонів гривень для допомоги Білій Церкві у боротьбі із коронавірусною інфекцією. 

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив президент фармацевтичної компанії "Biopharma", голова ради директорів компанії "Трібо" Костянтин Єфименко. 

"Група «Трібо» і компанія «Біофарма» не можуть стояти осторонь викликів, які стоять перед Україною. Ми приєднуємось до ініціативи наших колег і друзів з «Нової Пошти», до ініціатив, які запровадили провідні промисловці і бізнесмени України. Вчора ми виділили 5 мільйонів гривень для допомоги нашому рідному місту, Білій Церкві." - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, на виділені кошти, було придбано:   

1. Аппарат штучної вентиляції легенів AR-203 , 2 одиниці.
2. Біохімічний автоматичний аналізатор AS-200, 1 одиниця.
3. Гематологічний аналізатор 3-Part DiffH 18 light , 1 одиниця.
4. Аналізатор газів крові та електролітів EasyStat.
5. Монітор пацієнта «Біомед» ВМ1600 з модулем СО2, 1 одиниця.
6. Аналізатор сечі Laura Smart, 1 одиниця.
7. Мікроскоп Micromed Fusion FS-7620, 2 одиниці.

Як зазначив Костянтин Єфименко, вже до 30 березня все обладнання, частинами, буде передано «Білоцерківській міській лікарні №3».

"Найближчим часом будуть закуплені тест системи для швидких тестів, маски і передані до нашої лікарні. Це наше місто. Це наша країна. Іншої у нас немає." -  написав Єфименко. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе