У Білій Церкві в ніч на свято Миколая вбили чоловіка

У Білій Церкві у ніч на свято Миколая чоловік наніс товаришу не менше чотирьох ножових поранень в область шиї.

Про це повдіомляє пресслужба поліції Київщини. 

До поліції 19 грудня зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що на території колишньої військової частини виявила тіло невідомого чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями. 

На місце події одразу прибули працівники батальйону патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівники Білоцерківського районного управління поліції. Також на місці працював кінолог зі службовим собакою.

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 43-річний чоловік, який не мав постійного місця проживання. На його тілі були виявлені численні тілесні ушкодження. 



Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний безхатько. Чоловік пояснив, що вони з потерпілим разом вживали алкольні напої на природі. Потім через конфлікт зловмисник наніс ножем близько чотирьох ударів у шию, після чого пішов з місця події.

Нападника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Щодо запобіжного заходу правоохоронці звернуться до суду з клопотанням про тримання під вартою.

Читайте також: Чат-бот у Telegram: жителі Білої Церкви допомагають поліції ловити наркозлочинців.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе