Вбив родича та намагався вбити товариша: на Білоцерківщині гостини закінчилися трагедією

На Білоцерківщині в с. Рокитне 43-річний чоловік накинувся з ножем на 45-річного брата своєї дружини та його 37-річного товариша, які приїхали у гості. 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного управління поліції, про трагедію до правоохоронців повідомили медики. На місце одразу прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво поліції Білоцерківщини.

Як встановили поліцейські, брат зі своїм товаришем приїхав до сестри:

"Між чоловіком сестри та гостями виникла сварка, в результаті якої 43-річний господар наніс удар ножем в живіт товаришу. Однак, чоловік встиг вибігти з квартири та викликати швидку. В подальшому лиходій наніс два удари ножем в область грудей родичу. На жаль, удари виявилися фатальними, і чоловік помер на місці події. Медики констатували його смерть внаслідок проникаючого поранення в область серця. У товариша ж лікарі діагностували проникаюче ножове поранення з ушкодженням зв'язки внутрішніх органів." - розповіли у поліції. 

Нападника розшукали та затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч.3 ст.15 (Замах на злочин), п.1 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте також: 
Білоцерківська автостанція знаходиться в плачевному стані. Чи планується покращення?​​​
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
  • У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе