Бив кулаками та металевою кочергою: На Білоцерківщині чоловік напідпитку вбив свого знайомого

  • На Білоцерківщині чоловік напідпитку вбив свого знайомого
  • На Білоцерківщині чоловік напідпитку вбив свого знайомого
  • На Білоцерківщині чоловік напідпитку вбив свого знайомого
На Білоцерківщині в селі Винарівка 74-річний чоловік жорстоко вбив свого 65-річного знайомого, з яким випивав. 

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, між чоловіками раптово виникла сварка, в результаті якої господар будинку взяв табуретку та наніс сім ударів по голові свого знайомого. Від ударів табурет розлетівся на частини, а нападник продовжив наносити удари по голові та обличчю чоловіка залізною кочергою. 

Після того, як зловмисник зрозумів, що накоїв, він зателефонував своїй колишній дружині та повідомив, що у своєму будинку виявив труп невідомого чоловіка. В подальшому жінка повідомила про це до поліції.
 
Коли на місце події прибули правоохоронці, чоловік зізнався, що це він вбив свого товариша по чарці начебто через те, що він ображав його сина, який має вади здоров'я. 

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за вже повідомили чоловікові про підозру за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує ув'язнення строком від семи до п'ятнадцяти років.

Згодом у суді затриманому оберуть запобіжний захід.



Читайте також: На цих вихідних в Білій Церкві відбудеться планова промивка водопровідних мереж.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе