Де шукати різдвяну атмосферу в Києві

Якщо Ви вже встигли завітали на новорічні локації у Білій Церкві, розповідаємо про місця, де цьогоріч можна загорнутися в різдвяний настрій у столиці країни. 

СОФІЙСЬКА ПЛОЩА

На Софійській площі поставили головну ялинку країни, яку засвітили 18 грудня. Також на площі розташовують артзону, фудкорти, фотозони, розваги для дітей, майстерню, музей новорічних прикрас і сцену, де проходитимуть виступи та конкурси. Навколо пам’ятника Богданові Хмельницькому збудували ковзанку.


КОНТРАКТОВА ПЛОЩА

На Контрактовій площі розташована святкова локація «Різдво на Подолі» з ковзанкою довжиною понад 200 метрів, у центрі якої буде лаунж-зона з оркестром і сценою, а також альтанка для відпочинку й кавʼярня. Крім цього, встановлять великі снігові гірки заввишки 6 метрів з оглядовим майданчиком на вершині, атракціони, резиденцію Святого Миколая та фудкорти з будиночками в стилі традиційних європейських ярмарків («Вулична їжа» та «Бухта»).


ROSHEN WINTER VILLAGE

Біля станції метро «Деміївська» відкрили новорічне містечко Roshen Winter Village із круговою ковзанкою просто неба. Посередині неї стоїть ялинка.

За словами організаторів, загалом на території зимового містечка світяться 200 тисяч ліхтариків. Також на території містечка розташували фудкорт.

З понеділка по п’ятницю вхід на ковзанку коштує 170–200 гривень. У вихідні – 200–220 гривень. А у святкові дні коштуватиме 250–290 гривень. Прохід без черги коштує вдвічі дорожче у всі згадані дні.


АРСЕНАЛЬНА ПЛОЩА ТА KYIV FOOD MARKET

На Арсенальній площі грає новорічна музика, дерева прикрасили фігурами, що світяться в темряві. Kyiv Food Market цього року прикрасив фасад та інтер’єр хвоєю.


ПАЛАЦ «УКРАЇНА»

Цьогоріч новорічне містечко біля палацу «Україна» не активне, утім палац прикрасив гірляндами більшість дерев навколо своєї території та запалив ліхтарі в містечку, яке стоїть поруч із грудня 2020 року.


ВДНГ

«Зимову країну» на ВДНГ 2022 року створять за казковими мотивами. 15-метрову ялинку прикрасять «віконцями в дивосвіти», а поряд із нею облаштують казкові фотозони.

З 12:00 працюватиме ковзанка (від 180 гривень), а з 13:00 – колесо огляду та карусель (100 гривень). Площу ковзанки збільшили до 2,5 тисячі м². Ковзанку підсвітили вогниками, а в центрі розмістили святкову композицію. Також на ВДНГ буде Резиденція Санти (290 гривень) і курсуватиме новорічний експрес (100 гривень). Повний перелік розваг і ціни можна подивитися тут.

Також з 10:00 працюватимуть такі новорічні локації:

  • тюбінгові гірки, катання на надувних санях – від 40 гривень
  • атракціони – від 80 гривень
  • різдвяна «Фабрика мрій» – від 240 гривень
  • виставка «Живі дракони: зимова казка» – від 200 гривень


ДАРИНОК

Маркет-хол «Даринок» разом з Арт-завод Платформа відкрили святкову ковзанку, яка має площу 1200 м². Вартість квитка становить 120 гривень у будні та 150 гривень у святкові дні. Також є можливість придбати сімейний квиток (2 дорослі + 2 дитини), який коштує 240 гривень у будні й 300 гривень у святкові дні. Вартість квитків включає безлімітне відвідування ковзанки та прокат ковзанів.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе