На Білоцерківщині мікроавтобус вщент розбився о фуру

Сьогодні, 11 січня, на Білоцерківщині на трасі Київ – Одеса, неподалік селища Гребінки трапилась жорстка аварія. Мікроавтобус Mercedes Sprinter із величезною силою зіштовхнувся з вантажівкою Mercedes Benz Axor.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, внаслідок аварії, мікроавтобус зазнав вкрай серйозних пошкоджень та, скоріш за все, не підлягає ремонту. Водій буса отримав травми голови.

Постраждалого госпіталізували до лікарні у Білій Церкві. На місці події працюють патрульні та слідчі.

ДТП призвела до величезного затору

За попередніми даними, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням та на швидкості врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі.Внаслідок зіткнення постраждала ліва частина фури, а мікроавтобус залишився взагалі без передка.

Крім того, на дорогу поруч зі Sprinter випали сотні пляшок з кока-колою. Правоохоронці кажуть, що у вантажівці в момент зіткнення перебував 38-річний громадянин Туреччини. Він внаслідок аварії не постраждав.

Інформацію про ДТП правоохоронці зафіксували у реєстрі. Остаточну кваліфікацію події нададуть після з'ясовування всіх обставин інциденту та отримання даних про важкість травм водія бусика.

Станом на 16:40 проїзд у напрямку Білої Церкви та Києва суттєво ускладнений, оскільки вільними для водіїв залишилося лише кілька смуг.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе