У Білій Церкві розшукують уродженця Донецька, який розстріляв знайомого з автомата через сварку в нічному клубі

Поліція Білоцерківщини розшукує причетного до скоєння особливо тяжкого злочину громадянина Хоменка Євгена Валерійовича, який народився 5 жовтня 1993 року в місті Донецьк, приватного підприємця, не одруженого. 

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківського районного відділу поліції. 

7 січня близько 2-ї години ночі до поліції зателефонувала місцева мешканка та повідомила про те, що в центрі Білої Церкви, по вулиці Ярослава Мудрого вона виявила невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням живота.

Як з'ясували поліцейські, тієї ночі 50-річний потерпілий чоловік відпочивав в одному із розважальних закладів міста. Згодом у нього із новим знайомим, з яким вони разом вживали алкогольні напої, трапився конфлікт. 

В подальшому чоловік дістав зі свого автомобіля вогнепальну зброю та здійснив один постріл вгору. Після цього він пішов вслід за новим знайомим, двічі у нього вистрілив та втік з місця події.

Чоловіка негайно госпіталізували до медичного закладу з вогнепальним пораненням попереку. Нині стан потерпілого стабільний. 

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури заочно повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув'язнення на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Білоцерківців, які стали свідками цієї події або володіють будь-якою інформацією про підозрюваного, просять звертатись до поліції за номером спецлінії "102". Анонімність гарантується. 
 
 




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе