Хотіли поквитатися та викрали мотоцикл: Слідчі повідомили про підозру молодикам з Трушків

У селі Трушки два товариші віком 16 та 24 років пішли до односельчанина "на розбірки", однак не застали його вдома. Тому вони вирішили помститись, вкравши мотоцикл з подвір'я.

Як повідомляє пресслужба поліції Київщини, повідомлення про зникнення з подвір'я приватного будинку мотоциклу з коляскою надійшло до поліції 15 січня. 

Під час розшукових заходів, правоохоронці з'ясували, що викрадачів було двоє.

"Товариші вирішили провчити місцевого мешканця, який начебто розповсюджував по селу про них неправдиві чутки. Вдень господаря будинку чоловіки вдома не застали, тому вдруге навідались близько 23-ї години. Після того,  як молодики пересвідчились, що господаря в будинку знову немає, вони вирішили поцупити його мотоцикл." - йдеться у повідомленні. 

Викрадений мотоцикл з коляскою оперативники знайшли в одному із дворів того ж села. 

Наразі слідчі повідомили обом фігурантам про підозру за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тепер викрадачам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також: «Вогнехреща» та перші шини Майдану: що було 8 років тому.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника ,який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе