На Білоцерківщині 32-річний водій збив чоловіка, кинув на дорозі і втік

 23 січня близько 22-ї години в селі П'ятигори, що на Білоцерківщині, 32-річний водій збив 67-річного пішохода, після чого вийшов з автомобіля, відтягнув потерпілого на узбіччя та поїхав додому.  

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського районного відділу поліції, травмованого чоловіка на узбіччі дороги виявила місцева жителька та повідомила про це до поліції. З переломом ноги та політравмою потерпілого госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2.  

Поліцейські Тетієва встановили, що чоловіка збив легковик, водій якого зник.  

Як встановили поліцейські, до ДТП причетний 32-річний мешканець Жашкова. Коли до нього додому навідались правоохоронці і почали спілкуватися з його дружиною, чоловік кинувся навтіки через вікно будинку, однак згодом був затриманий. Крім цього, працівники поліції з'ясували, що водій після наїзду вийшов з автомобіля, відтягнув потерпілого на узбіччя та поїхав додому.  

Поліцейські вилучили автомобіль та доправили на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів. В організмі водія алкоголю не виявили.  

Слідчі Білої Церкви за фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. 
 
Читайте також: Де у Білій Церкві та районі не буде світла? Графік планових відключень до 28 січня.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе