В індустріальному парку Біла Церква запустили виробництво з переробки пластику

У Білій Церкві засновники компанії "Нова пошта" Володимир Поперешнюк і В'ячеслав Климов, а також маркетолог Андрій Федорів інвестували у компанію з переробки пластику The Good Plastic Company.  

Як повідомив на своїй сторінці у facebook Андрій Федорів, 17 грудня українське виробництво переїхало до індустріального парку Біла Церква та збільшило продуктивність утричі. Завод може переробляти від 1000 до 2000 тонн пластику на рік.

"Лінії працюють 7 днів на тиждень у дві зміни. 98% продукції йде на експорт. Нідерланди, Велика Британія, Франція, Норвегія, Іспанія, Італія, Японія – наші ключові ринки. Основне нове обладнання поставимо до кінця квітня", – зауважив Федорів.

The Good Plastic Company – це міжнародний бренд, інкорпорований у Великій Британії, що будує виробничі потужності в Білій Церкві, в Україні.

Пластикові панелі 1,4*2,8 м випікаються з гранул вже використаного пластику: колишньої побутової техніки, одноразових виделок та ложок, пляшок від йогурту, бамперів та океанського сміття.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе