Без паніки: У Білій Церкві представники влади міста закликали білоцерківців зберігати спокій (ВІДЕО)

У зв’язку із можливістю повномасштабної військової агресії Росії, представники влади Білої Церкві звернулися до білоцерківців. 

Народний депутат України Микола Бабенко та секретар Білоцерківської міськради Дмитро Киришун у зверненні до громади закликали зберігати спокій і не піддаватися паниці. 

"Зберігати спокій і не піддаватись паніці. Ми не повинні дати страху заволодіти нашою волею та нашим розумом. Кожен з нас на своєму місці повинен виконувати ту роботу, яку він повинен робити. У разі необхідності ми повинні надати усю необхідну допомогу тим, хто найбільше її потребує: пенсіонерам, людям з обмеженими можливостями та дітям! Разом ми – сильні!!!" - закликав Микола Бабенко. 

Як повідомив Дмитро Киришун, міська рада Білої Церкви та виконавчий комітет у повному складі наразі знаходяться у місті і контролюють ситуацію. На даний час в Білій Церкві формується батальйон територіальної оборони. Додатково незабаром буде скликана сесія Білоцерківської міськради, на якій депутати мають ухвалити програму підтримки територіальної оборони Білоцерківської громади. 

Деталі у нашому сюжеті: 

 
 

Читайте також: У Білій Церкві розпочав роботу Центр рекрутингу територіальної оборони.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе