Топ новин за вихідні, які ви могли пропустити


Старт роботи Центру рекрутингу територіальної оборони, пожежа на парковці на вул. Павлюченка, День пам'яті Героїв Небесної Сотні та інші головні події вихідних – у короткому дайджесті телеканалу Крокус. 

Пожежа на парковці у Білій Церкві


У суботу 19 лютого на вул. Павлюченка сталася пожежа на парковці. Як інформує пресслужба ДСНС Київщини, повідомлення про допомогу до рятувальників надійшло о 04:16. 
 
Прибувши на місце події було встановлено, що горять 3 легкових автомобілі та пожежа поширюється на 7 легкових автомобілі. Повністю загасити пожежу вдалося о 04:45. 

Вогнем було пошкоджено 7 легкових автомобілі. До гасіння пожежі залучались 2 пожежних автомобіля та 7 рятувальників. 

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Старт роботи Центру рекрутингу територіальної оборони

У Білій Церкві розпочав роботу Центр рекрутингу територіальної оборони Білоцерківського району.

Віднині записатись у бригаду можна у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації. Тут усі охочі зможуть отримати консультації та довідкову інформацію, подати заяви та документи на вступ до бригади територіальної оборони Білоцерківщини. 

Для кандидатів на контрактну службу встановлені вікові обмеження: від 18 до 60 років.  

Деталі у нашому сюжеті: 




Мільйонні шахрайства: У Білій Церкві судитимуть п'ятьох фігурантів у справі із земельними махінаціями

43-річний та 45-річний білоцерківці підробили рішення міської ради і незаконно приватизували земельні ділянки вартістю 2,5 млн грн. 

Крім цього, для організації такого обману вони залучили 38-річну юристку одного з підприємств Василькова. Саме вона керувала діями архітектора, яка підробляла необхідні документи.

Як зазначили у поліції, через незаконні дії зловмисників з державної та комунальної власності вибули три земельні ділянки в Білій Церкві, загальною площею 0,7 га, що завдало збитків у сумі понад 2,5 млн грн. Таким чином, один з підозрюваних провернув схему з земельними ресурсами та отримав від двох місцевих жителів кошти у розмірі 18 тисяч доларів США. 


Правоохоронці викрили 43-річного чоловіка під час спроби незаконної приватизації ще двох земельних ділянок в Білій Церкві. Підроблені документи на них вже були завчасно підготовлені фігурантом-юристкою. 

Слідчі Білої Церкви повідомили про підозру двом посадовцям землевпорядної організації, приватному архітектору та ще двом громадянам за фактами шахрайства в особливо великих розмірах з використанням підроблених офіційних документів згідно ч.ч. 3,5 ст. 27 ч. 4 ст. 190, ч.ч. 3,5 ст. 27 ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України. 

За шахрайство в особливо великих розмірах зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

У Білій Церкві вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні 

Три страшні дні з 18 по 20 лютого 2014 року залишаться у нашій пам'яті назавжди. Це були найтрагічніші дні Революції гідності, коли від куль снайперів у центрі столиці загинули більше сотні людей. Саме в ці дні протистояння у центрі Києва досягло свого апогею.

18 лютого в Білій Церкві вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні:





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе