У Білій Церкві з початку року притягнули до відповідальності 22-х мігрантів

У Білій Церкві систематично здійснюються заходи спрямовані на протидію нелегальній міграції, повідомляє Білоцерківський відділ ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області.

До адміністративної відповідальності притягуються іноземці та особи без громадянства, які не виїхати за межі України або в установленому порядку не звернулися до територіальних органів/підрозділів Державної міграційної служби із заявою про продовження строку перебування на території України та/або про оформлення, обмін посвідки на постійне або тимчасове проживання.

Так, з початку  2022 року сектором протидії нелегальній міграції Білоцерківського відділу виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства 22 іноземців (стаття 203 КУпАП України – штраф від 1700 до 5100 грн.).

Відносно 13 іноземців – громадян Російської Федерації, Республіки Білорусь, та інших, було прийнято рішення про примусове повернення за межі України в країну походження (стаття 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства в Україні»). За ст. 205 КУпАП (надання житла та невжиття заходів узаконення перебування іноземців. штраф до 680 грн.) притягнуто 4 громадян України.
 
Крім цього, 26 травня після відбуття покарання в Білоцерківській виправній колонії №35 за вчинений криминальный злочин, відносно 1 іноземця - громадянина РФ (раніше неодноразово судимого за скоєння крадіжок приватного майна) Білоцерківським відділом було прийняте рішення про примусове повернення за межі України в країну походження з забороною вїзду в Україну терміном на три роки. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе