У селі Фурси відсвяткували 5-ту річницю створення Громади

20 серпня в календарі для Фурсівської громади особливий день, адже саме 20 серпня відзначається День народження громади. 

В будинку культури с. Фурси цього дня відбулися урочистості. До присутніх з вітальною промовою звернулися голова Фурсівської сільської ради - Сергій Шаравара, депутат Верховної Ради України - Вадим Івченко та Фурсівський сільський голова 2000 - 2020 років - Микола Фурсенко.

На заході традиційно до Дня громади були вручені пам'ятні медалі "За заслуги перед громадою" та подяки мешканцям громади, які з перших днів війни стали на захист Батьківщини в тилу.

"Цьогоріч традиційного святкування Дня громади не було, нажаль війна внесла в наше життя свої правила, свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати.  Сподіваємося, що наступного року ми відсвяткуємо гучно не лише День громади, а й такий очікуваний день перемоги. Тож нехай ваші душі будуть наповнені натхненням! Бажаю усім добробуту, злагоди, міцного здоров'я, наснаги, терпіння, а рідному краю -  сталого розвитку! Щиро дякуємо за кожен світанок нашим ЗСУ!"  - зазначив Сергій Шаравара, голова Фурсівської сільської ради.



Читайте також: На Київщині триває документування воєнних злочинів рашистів.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе