Урочистості онлайн - на Київщині заборонили проведення масових заходів під час святкування державних свят

Усі урочистості до Дня Незалежності під забороною. 

Оперативний штаб Ради оборони Київської області з метою забезпечення безпеки громадян під час проведення заходів із нагоди Дня Державного Прапора 23 серпня та святкування 31-ої річниці Незалежності України 24 серпня заборонив проведення будь-яких масових заходів.

Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації 

Рекомендовано змінити час проведення заходу з підняття Державного прапора від традиційного – перенести з 9:00 на інший час.

"Усі урочистості до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності варто провести з обмеженою кількістю людей напередодні 23-24 серпня. При підготовці до проведення заходів необхідно передбачити можливість укриття учасників у захисних спорудах цивільного захисту", - йдеться в повідомленні КОВА 

Крім того, рішенням Ради оборони Київської області затверджений Алгоритм дій за сигналами оповіщення «Увага всім» та «Повітряна тривога». Документ містить інформацію про підготовчі заходи та порядок дій громадян у разі оголошення повітряної тривоги. 

Ворог може завдати удару кожної миті. І нам усім слід бути готовими до цього. Тому напередодні державних свят, хочу нагадати жителям Київщини про правила безпеки. Прошу вас, уникайте також і масових скупчень людей у ході проведення заходів.Дотримання цих простих правил допоможе зберегти життя вам та вашим близьким. Бережіть себе! 
- закликав Олексій Кулеба, Голова Київської ОВА

Також в ці дні потрібно уникати масових скупчень людей у ході проведення заходів,не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, дотримуватись вимог комендантської години та правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. 

У разі виявлення невідомих об’єктів телефонуйте до Центру оперативного реагування (ЦОР):

067 -310-77-55
099 -310-77-55
063 - 310-77-55
0456-34-93-06.

Читайте також: Порушив все, що міг - патрульні Білої Церкви затримали п'яного водія з наркотиками 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе