У селищі Чаплине завершилися пошуково - рятувальні роботи

У селищі Чаплине Дніпропетровської області завершилися рятувально-пошукові роботи. Внаслідок обстрілів російськими окупантами житлового сектору та залізничної станції загинули 25 осіб.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко у Telegram.

"В селищі Чаплине завершилися рятувально-пошукові роботи. Внаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинули 25 осіб, з них двоє - діти", - зазначив він.

Тимошенко додав, що 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина - під час пожежі в автомобілі біля залізничної станції.

" Скоріше за все, окупанти могли переплутати місце удару" -так пояснив експерт Роман Світан чому росіяни обстріляли Чаплине. 

"Чаплине - це місто, в якому є велика станція, роз'їзд. Він перебуває північне Гуляй Поля, це одна з точок на лінії фронту. Можна говорити про те, що його росіяни могли сприймати як один із блоків перевантаження військ або залізничний вокзал, як один із хабів перекидання БК або якоїсь техніки, але це в кращому разі. Це якщо зрозуміти логіку цього удару", - сказав він.

Нагадаємо, росіяни на День Незалежності, 24 серпня, завдали кілька ракетних ударів по селищу Чаплине, де розташована залізнична станція. Загорілися вагони пасажирського потяга. В результаті ворожої атаки постраждала 31 особа.

Читайте також: Вночі на 25 серпня росія завдала ракетного удару по Київщині

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе