У Білій Церкві службовий пес допоміг патрульним знайти серійного крадія

Вчора, 6 вересня, у місті Біла Церква на вулиці Леваневського невідома особа пограбувала магазин. 

Як повідомила "Патрульна поліція Білої Церкви" на своїй сторінці у Facebook, в магазині спрацювала сигналізація, а захисні ролети на дверях приміщення були  пошкоджені. 

Прибувши на місці події, патрульні обстежили прилеглу територію, але підозрілих осіб не виявили. Інформацію про скоєння крадіжки передали всім екіпажам міста, а також викликали слідчо-оперативну групу.

Далі до магазину  прибув кінолог із службовим собакою. Поблизу місця скоєння злочину охоронці порядку помітили бурі плями, схожі на кров. Пес узяв слід та довів поліцейських до однієї з багатоповерхівок на вулиці Леваневського. Оглянувши вулицю, патрульні знайшли свіжі плями, схожі на кров, які привели їх до наступного будинку, а потім вже до квартири ймовірного зловмисника, де інспекторам відчинив двері чоловік із пораненнями на руках. Громадянина затримали.

У квартирі поліцейські виявили знаряддя злочину: металеву сокиру та одяг із свіжими бурими плямами на них. Як з'ясували слідчі, чоловік причетний до скоєння п'ятьох аналогічних крадіжок.

Нині 45-річного громадянина доставили до місцевого управління поліції для встановлення обставин справи. Йому загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 185 (Вчинення крадіжки в умовах воєнного стану) ККУ. Покарання передбачене за такі дії: позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: У Білій Церкві буде частково обмежений рух на Леваневському мосту 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе