У Білій Церкві сім’ї з дітьми можуть отримати безкоштовну психологічну допомогу

БО Надія і житло для дітей (Україна, Велика Британія) за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні реалізує проєкт підтримки сімей із дітьми, які у зв’язку із війною опинились у складних життєвих обставинах. 

У Білій Церкві працюють консультативні пункти з надання соціально-психологічної допомоги сім`ям з дітьми та мобільна точка організації змістовного дитячого дозвілля.

 Тут можна отримати такі послуги:

-   Консультації та заняття з психологом для батьків і дітей;
- Консультації з питань: працевлаштування, пошуку житла, оформлення різних видів соціальної допомоги, пільг, компенсацій;
- Допомога із влаштуванням та переведенням дітей до навчальних закладів освіти, укладенням декларацій із сімейними лікарями тощо, отриманням вузькоспеціалізованої медичної допомоги;
- Консультації із отримання різних видів соціальних та адміністративних  послуг, оформлення документів тощо;
- Допомогу логопеда для дітей, що потребують корекції мовлення;
- Інше – за запитом, після вивчення фахівцями потреб родини.
 
На території мобільної точки СПІЛЬНО 7 днів на тиждень тривають активності для дітей віком від 2 до 18 років: творчі майстер-класи, настільні ігри, розмовні клуби, пізнавальні тренінги, квести, змагання, естафети, вікторини, інтерактиви. 

Всі послуги надаються безкоштовно.

Консультації можна отримати за адресою:
- Консультативний пункт 1 – б-р Олександрійський, 113 (Білоцерківський МЦСС, 1 поверх), режим роботи: пн. – пт. 8.00 - 17.00, тел. (04563) 6-83-11.
- Консультативний пункт 2 – вул. Торгова площа, 5 (приміщення бюро технічної інвентаризації, 1 поверх), режим роботи: пн. – пт. 8.00 - 17.00, тел. (04563) 5-10-30.
- Мобільна точка дитячого дозвілля -  міський парк культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка, режим роботи: без вихідних, 10.00-19.00 (на вихідних консультують спеціалісти КП в черговому режимі).

Читайте також: Цього року понад 8 тис дітей з Київщини мали змогу відпочити та оздоровитись 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе