Винуватець смертельної ДТП у Сквирі був у стані наркотичного сп’яніння

Мешканцю Сквири, який 3 жовтня скоїв ДТП, що призвело до смерті двох дітей 6-ти та 8-ми років повідомили про підозру. 

Про це повідомила прокуратура Київської області.   

"За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Київщини за фактом  порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння, що  спричинило загибель двох дітей", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у місті Сквира Білоцерківського району ввечері 3 жовтня 2022 року, підозрюваний, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, скоїв наїзд на двох дітей.  Дівчинка семи років від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП, а 8-річна  - у кареті швидкої медичної допомоги.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років  позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Читайте також: На Білоцерківщині в ДТП загинули діти 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе