Опалювальний сезон у Білій Церкві: коли чекати потепління в оселях

Члени виконавчого комітету підтримали рішення «Про початок опалювального періоду 2022-2023 років на території Білоцерківської громади». 

Згідно з рішенням, опалювальний період для закладів охорони здоров’я, дитячих дошкільних, шкільних, позашкільних та спортивних закладів від індивідуальних джерел теплопостачання, розпочнеться згідно із заявами керівників установ. 

 Опалювальний період для житлового фонду розпочнуть традиційно, виходячи з кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж тощо, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить  8 С та нижче. 

При цьому, зазначається, що підключення споживачів до систем теплопостачання здійснюватимуть при наявності актів готовності до опалювального періоду та при проведених розрахунках і погашенні заборгованості за енергоносії. 

Читайте також: На Київщині за останній тиждень на COVID-19 захворіло 2617 чоловік 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе