Діти з Білоцерківської громади вирушили в туристичну подорож до Королівства Іспанії

Сьогодні 9 дітей Білоцерківської міської територіальної громади, батьки яких загинули під час захисту територіальної цілісності України, в складі обласної групи, були направлені на оздоровлення та відпочинок до Королівства Іспанії (Майорка), де перебуватимуть до 27 жовтня.

Всього з Київського регіону відправилися в подорож до Іспанії 30 дітей. 

Йдеться про дітей із Білоцерківської, Бориспільської, Переяславської, Бучанської, Макарівської, Броварської, Вишгородської, Петрівської, Березанської, Обухівської, Бородянської територіальних громад.

Про це повідомили в Службі у справах дітей та сім’ї Київської ОВА.

Програма відпочинку розрахована на 14 днів та насичена подіями. Діти в супроводі дорослих купатимуться в Середземному морі, побувають на цікавих екскурсіях, відвідають музеї та туристичні центри. Крім того, для дітей буде організовано 5-тиразове харчування.

Втілити туристичну подорож вдалося завдяки запрошенню іспанської благодійної асоціації «Допомога українським дітям із Майорки».

Читайте також: На Білоцерківщині скажені кіт і собака покусали людей 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе