Розбив голову через зауваження - слідчі Білоцерківської окружної прокуратури повідомили кривднику про підозру

Днями від медиків надійшло повідомлення про госпіталізованого до реанімації чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. 

Про це повідомило Білоцерківське районне управління поліції у Facebook. 

Правоохоронці Таращі з’ясували, що в селі Косяківка зловмисник, керуючи мопедом, порушував тишу, подаючи сигнали клаксоном, що обурило 33-річного мешканця села. Останній покликав водія, який у відповідь зупинився, взяв дерев’яну палицю та зайшов до подвір’я опонента. 

В подальшому, під час суперечки, обурений порушник тиші вдарив палицею господаря по голові, після чого спокійно поїхав мопедом з місця події. 

Поліцейські Білоцерківщини затримали та помістили 25-річного чоловіка до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він вже мав проблеми за аналогічні злочини. 

Слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили кривднику про підозру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень [ч.1 ст.121 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 8 років ув’язнення.

Читайте також: Житель Білоцерківщини проведе 15 років за ґратами за подвійне вбивство 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе