Білоцерківець Андрій Серган, який служить у складі 59-ої бригади імені Якова Гандзюка, увійшов до списку журналу “Forbes UA”

"Forbes UA" вибрав понад дві сотні власників та співвласників приватних підприємств, а також топменеджерів компаній, які останнім часом стали військовими (ЗСУ, ТрО, Нацгвардія, ГУР, добровольчі батальйони). Серед них є білоцерківець Андрій Серган, який служить у складі 59-ої бригади імені Якова Гандзюка

Андрій Серган став одним із понад 200 військових, яких відзначило відоме видання. До списку ввійшли власники та співвласники приватних підприємств, а також топ-менеджери, які вступили до лав ЗСУ, ТрО, Нацгвардії, ГУР та добровольчих батальйонів.

Білоцерківець захищає рідну землю у складі 59-ої бригади імені Якова Гандзюка, а до 24 лютого був директором одного з деревообробних підприємств.

Андрій Серган з 2015 року балотувався до Київської облради, а у 2019 році на позачергових виборах до ВР був уповноваженою особою від партії “Голос” по 90 округу (Біла Церква).



Читайте також: Власників землі зобов'яжуть сплачувати новий податок з 2023 року 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе