Світла може не бути днями — ДТЕК

В​​​ етері загальнонаціонального телемарафону директор компанії «ДТЕК» Дмитро Сахарук повідомив, що світла в деяких регіонах України може не бути днями. 

Ситуація наразі контрольована, але дуже складна. Росіяни завдали дуже серйозної шкоди об’єктам передачі, а це підстанції, які передають електроенергію з одного району в інший та через які заживлено багато областей у центрі та на заході. Було потрапляння в одну з наших ТЕС, яка припинила працювати через пошкодження
, – повідомив Сахарук.

За його словами, станом на зараз близько 40% споживачів в Україні перебувають без світла. Нараз йдеться не про планові відключення, а про планові включення світла в окремих районах країни на незначний час. Іноді відключення світла можуть тривати декілька днів.
На жаль, сьогодні ми можемо говорити не про планові відключення. По деяких районах, а їх багато, ми маємо говорити про планові включення. І кількість годин, на які може бути це планове включення, дуже незначна  2-3 години максимум
, - повідомив очільник ДТЕКа.

Читайте також: На Київщині ситуація з електропостачанням все ще складна

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе