Глава МЗС рф "розсекретив" плани Вашингтона щодо замаху на путіна

За ствердженням очільника Міністерства закордонних справ росії сергія лаврова, представники Міноборони США нібито пригрозили завдати по кремлю "обезголовлюючого удару".

Про це повідомив Лавров в інтерв'ю ТАСС.

Далі за всіх пішли у Вашингтоні: там якісь "неназвані офіційні особи" з Пентагону фактично пригрозили завдати по Кремлю "обезголовлюючого удару". По суті, йдеться про загрозу фізичного усунення глави російської держави.
, - повідомив Лавров. 

"Якщо такі ідеї насправді кимось виношуються, цей хтось повинен дуже добре подумати про можливі наслідки подібних планів",- зазначив очільник російського МЗС.

Лавров не уточнив, про кого саме йде мова. Російські ЗМІ стверджують, що глава МЗС рф мав на увазі статтю Newsweek, опубліковану наприкінці вересня.

У ній автори повідомляли з посиланням на військові джерела, що США розглядають "обезголовлюючий удар" по Кремлю як один із варіантів відповіді на застосування росією ядерної зброї.

Читайте також: Мирний план очима команди Зеленського - WSJ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе