Мирний план очима команди Зеленського — WSJ

До першої річниці повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну команда президента Володимира Зеленського може представити мирний план.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на європейських та українських дипломатів.

Його презентація може відбутися на першу річницю дати російського вторгнення 24 лютого або близько до цієї дати.

Водночас представники США, України та НАТО одноголосно заявили, що позиція України на можливих переговорах залежатиме виключно від перемог на полі бою, бо Київ збирається вимагати від Москви значних поступок.

Нагадаємо, вчора, 22 грудня, президент України Володимир Зеленський під час пресконференції з президентом США Джо Байденом розповів, що для нього означає справедливий мир.

"Для всіх мир по-різному справедливий. Для мене, як для президента, справедливий мир – це ніяких компромісів щодо нашої землі, територіальної цілісності, нашого суверенітету – це найголовніше. Відшкодування всіх тих збитків, яких завдала російська агресія", - сказав Володимир Зеленський.

Також він вважає, що для людей, які втратили своїх рідних під час війни, справедливий мир – це важлива помста російським окупантам.

Читайте також: " Світло переможе" - у Білій Церкві відбудеться фотовиставка бійця полку" Азов" 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе