Білу Церкву з робочим візитом відвідав начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба

11 січня, начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба здійснив робочу поїздку на Білоцерківщину.

Під час поїздки очільник КОВА провів робочу нараду з керівництвом Білоцерківської районної військової адміністрації, районної ради, територіальних представництв центральних органів влади та голів громад  району.

 
Ключовими питаннями були і залишаються безпека та зміцнення обороноздатності регіону. Тому обговорили з присутніми стан оборони району та територіальних громад, готовність до використання захисних споруд цивільного захисту, роботу Пунктів Незламності в кожній із громад та діяльність бізнесу в умовах енергетичної кризи.  


Як наголосив очільник області, ключовими були і залишаються питання безпеки та зміцнення обороноздатності регіону.

Саме тому першим до порядку денного наради було внесене питання щодо організації оборони району та територіальних громад, роботу Пунктів Незламності в кожній із громад та діяльність бізнесу в умовах енергетичної кризи. Про готовність протидії можливим атакам ворога доповіли представники силового блоку.

Окрім того, відповідальні особи прозвітували про стан споруд цивільного захисту, протирадіаційних укриттів на території Білоцерківського району.




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе