У поліції пояснили , чому все керівництво МВС було в одному гелікоптері

Речниця Нацполіції Мар'яна Рева на брифінгу розказала, що гелікоптер, який розбився на Київщині в Броварах 18 січня, із керівництвом МВС на борту летів до однієї з прифронтових областей. 

Про це Мар'яна Рева розповіла під час брифінгу. 

Мар'яна Рева повідомила, що голова МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович, які загинули в авіакатастрофі у Броварах, були в одному гвинтокрилі, бо намагалися якомога швидше прибути до місця призначення. 

Вони вирушали у відрядження, поспішали і хотіли якомога швидше прибути на місце, щоб скоригувати у подальшому роботу Міністерства якомога краще і ефективніше, у тому числі і задля переможних ситуацій на фронті.
,- повідомила Рева. 

За словами речниці Нацполіції, гелікоптер летів у відрядження до однієї з прифронтових областей України. Працівники та керівництво МВС часто їздили на передову, щоб побачити ситуацію на власні очі та проінспектувати забезпечення підрозділів Міністерства, які перебувають у "гарячих" точках.

Такі систематичні поїздки здійснювалися, щоб ефективніше ухвалювати управлінські рішення. 

Читайте також: Авіакатастрофа на Київщині - загинуло керівництво МВС, цивільні та діти 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе